1. etap
a story
Úgy kerültem ebbe a történetbe, mint Pilátus a Credoba. Fülledt nyári nap volt, délutánra beszéltünk meg egy időpontot Laposa Zsófival egy állásinterjú apropóján. Azt gondolom, elsőre kialakult egyfajta – talán még kissé távolságtartó – szimpátia. A meghirdetett pozíció és én végül találkoztunk, de néhány héttel később megkeresett a Borbirtok marketing vezetője.
A felkérés nem volt egészen szokványos. Legalábbis számomra nem. Előtte nem tudtam, hogy a birtokhoz tartozik még három étterem és egy lazább stílusú frissTerasz is. Gyakorlatilag így már adta magát, hogy ezúttal minden lehetséges témában fotózni fogunk. Az étel- és italfotózást a badacsonytomaji Hableány étterem és szőlőfeldolgozó üzemben való fotózás követett, jártunk terepen Zsófival szüretelni, de részem lehetett egy BMW szüreti szafariban is, borkóstolóban Laposa Bence vezetésével, ami után egy laza éjszakai koncert már meg sem lepett.